Frågor och svar

Har du frågor om Naprapat Ronnie Schjött?

Hitta svar på vanliga frågor nedan.

Vad är naprapati?

Naprapati är en holistisk vårdmetod som fokuserar på behandling av muskuloskeletal smärta och dysfunktion genom manuell terapi, träning och livsstilsanpassningar.

Vad är naprapati?

Naprapati är en holistisk vårdmetod som fokuserar på behandling av muskuloskeletal smärta och dysfunktion genom manuell terapi, träning och livsstilsanpassningar.

Vilka tillstånd behandlar du?

Vi är specialiserade på att behandla en rad tillstånd, inklusive nack- och ryggsmärtor, idrottsskador, huvudvärk och mer.

Hur lång är en typisk behandlingssession?

Behandlingssessioner varar vanligtvis cirka 45 minuter till en timme, beroende på tillståndets komplexitet och behandlingsplanen.

Behöver jag en remiss från en läkare för att boka tid?

Nej, du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss. Ring oss helt enkelt på 016-143500 för att boka ditt besök.

DONT DELETE THIS

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vilka betalningsmetoder accepterar du?

Vi tar emot betalning kontant, via Swish eller med kort.

Hur många sessioner behöver jag?

Antalet sessioner som behövs varierar beroende på individen och tillståndets karaktär. Din naprapat kommer att diskutera en behandlingsplan som är skräddarsydd efter dina specifika behov under din första konsultation.

Är dina behandlingar täckta av försäkringen?

Även om vi inte accepterar försäkring direkt, kan vissa försäkringsplaner täcka naprapatibehandlingar. Vi rekommenderar att du kontrollerar med din försäkringsleverantör för detaljer om täckning.

Är naprapati lämplig för barn?

Ja, naprapati kan vara lämpligt för barn, speciellt för rörelseapparatproblem eller idrottsskador. Det är dock viktigt att rådgöra med en sjukvårdspersonal för att bestämma det bästa tillvägagångssättet för ditt barns specifika behov.